KERJA OH KERJA: JAWATAN KOSONG LAGI

Assalamualaikum dan salam semalaya.


Jom apply :

1)Jawatan kosong Universiti Malaysia Kelantan (UMK)

Universiti memerlukan individu yang boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum (independent), bekerja dalam satu pasukan (teamwork), dinamik, kreatif dan inovatif untuk membangun universiti. Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut :-
 
Tarikh Tutup : 1 Mac 2012
SENARAI JAWATAN
[*]
PEGAWAI KEBUDAYAAN B41/42
PEGAWAI SAINS C41
PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41
JURUTERA (MEKANIKAL) J41
PUSTAKAWAN S41
AHLI FOTOGRAFI B27/28
PEREKA B27/28 8
PENOLONG PEGAWAI SAINS C27
PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F29
PENOLONG PEGAWAI VETERINAR G27
PENOLONG JURUTERA J29
PENOLONG PEGAWAI SENIBINA J29
PENOLONG JURUUKUR BAHAN J29
PENOLONG PEGAWAI PENERBITAN N27
PENOLONG PEGAWAI PERPUSTAKAAN S27
PENOLONG PEGAWAI PSIKOLOGI S27
JURU X-RAY U29
PENOLONG AKAUNTAN W27
ARTIS BUDAYA B17/22
PEREKA B17/22
JURUTEKNIK KOMPUTER FT17
PEMBANTU PERTANIAN G17
PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N17
TUKANG MASAK 25
NJAGA JENTERA ELEKTRIK
PEMBANTU PERPUSTAKAAN
PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM
PEMBANTU BELIA & SUKAN
PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)
TUKANG K3 31
PEKERJA AWAM KHAS
PEMANDU KENDERAAN
PEMBANTU AM PEJABAT

Semua permohonan perlu dibuat secara `on-line’ melalui laman web http://jobs.umk.edu.my/job/ sepenuhnya.2)Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Selangor (MAIS)


Permohonan adalah dipelawa kepada calon-calon anak Negeri Selangor yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti di bawah.h
 
 Tarikh Tutup : 23 Feb 2012
SENARAI JAWATAN
[*]
 PENOLONG PEGAWAI UNDANG-UNDANG
[*]
 EKSEKUTIF AUDIT
[*]
 PEGAWAI PENYIASAT
[*]
 PENGAWAL KESELAMATAN
[*]
 PEMANDU

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah menggunakan BORANG PERMOHONAN JAWATAN KOSONG dan SENARAI SEMAK DOKUMEN PEMOHON yang boleh didapati di laman web, www.mais.gov.my mulai 17 Februari 2012.


 3) Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)


Pihak Pusat Perubatan Universiti Malaya mengalu-alukan rakyat Malaysia yang mempunyai kelayakan untuk memohon jawatan-jawatan yang disenaraikan di bawah
 
 Tarikh Tutup : 1 Mac 2012
SENARAI JAWATAN
[*]
 JURUTERA J41
[*]
 JURU UKUR BAHAN J41
[*]
 PEGAWAI KESELAMATAN KP41
[*]
 PEGAWAI TADBIR N41
[*]
 PEGAWAI PERUBATAN UD47
[*]
 PENOLONG JURUTERA J29
[*]
 PENGAWAL KESELAMATAN KP11


Cara memohon sila rujuk pada http://spj.ummc.edu.my/


Terima kasih kepada peluangkerjaya.com. sebayu hanya paste senarai jawatan tersebut untuk tatapan pengunjung blog rakansemalaya.... sekian.

0 Response to "KERJA OH KERJA: JAWATAN KOSONG LAGI"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Salam pembuka kata dari Rakan Semalaya untuk orang malaya.

Assalamualaikum dan salam semalaya.

Terima kasih diucapkan kepada sahabat kerana sudi menjenguk saya di laman blog yang baharu sahaja diaktifkan. Sebenarnya,saya sudah lama untuk mempunyai sekurang-kurangnya laman sosial sendiri seperti blog.Sebelum ini saya sudahpun mempunyai sebuah blog iaitu shahrilsebayu@blogspot.com namun tidak dapat di update kerana beberapa musabab. Jadi, terpaksalah membuat blog baru dengan nama yang berbeza iaitu rakan semalaya.

Tentu anda bertanya, mengapa pula rakan semalaya dipilih? macam tak cun je.Bagi saya rakan semalaya ini macam unik je.Entahlah tetiba sahaja saya terfikir untuk meletakkan nama rakan semalaya.

Namun, yang paling penting saya mempunyai laman blog sendiri. Bebas untuk menulis namun tertakluk kepada peraturan alam iaitu Akta Multimedia dan Hak Cipta. Yelah kan tak fasal-fasal masuk berita atau surat khabar mengenai kesalahan yang tak patut kita lakukan seperti meniru artikel atau menyebar fitnah dan mengadu domba. Tak baikkan macam itu.

Sekarang ini, macam-macam blog yang diwujudkan.Setiap blog mempunyai agenda settingnya sendiri. Maknaya mereka menulis di dalam blog untuk tujuan tertentu sama ada berbentuk positif mahupun negatif.

Dalam membaca hasil penulisan seseorang, kita harus mempunyai ilmu atau guidelines dalam kita menerima sesuatu idea atau pendapat seseorang penulis itu kerana kita tidak tahu sama ada sumber tersebut benar atau fitnah semata - mata apatah lagi sengaja direka-reka. Dalam dunia cyber kini, manusia boleh melakukan apa sahaja yang mereka rasa perlu termasuklah menjatuhkan seseorang atau sesebuah pihak dalam mereka untuk mencapai matlamat mereka.

Jika dibincang hal ini, banyak yang perlu dirungkaikan. Kita mempunyai Perlembagaan yang kita sanjung atau sebagai garis panduan. Jadi, kita harus beretika dan berfikiran rasional dalam melahirkan atau mengeluarkan sesebuah pendapat.
Kita akan bincang hal ini kemudian..


Salam Semalaya.